Service Diversen Cristal Cleaning Castricum

Bij Cristal Cleaning Castricum kun je ook terecht voor diverse specialistische diensten.

Reparatieservice

Onze professionele reparatieservice biedt je de zekerheid van de beste resultaten. Voor grote of kleine reparaties kun je bij ons terecht. Het is immers zonde om je mooie kleding weg te gooien! En niet alleen kleding, maar ook je schoenen zijn bij ons in prima handen voor een professionele reparatie.

Reinigen uniformen

Wij zijn specialist in het reinigen van uniformen, politie- en brandweerkleding en kleding met brand en roetschade. Zo werkt Cristal Cleaning onder andere voor ACI, Belfor, Kalshoven, Polygon, Dolmans en Nivo Noord.

Reinigen horecakleding en gastenwas

Ook de horeca is bij ons een graag geziene gast. Voor diverse hotels verzorgen wij de reiniging van gastenwas en bedrijfskleding. Dat doen we o.a. voor Holiday Inn, NH hotels, Van der Valk, Sofitel, Dorint, Park Plaza, Amrâth, Pillows, Sandton, Pullman en diverse zelfstandige hotels.

Reinigen bedrijfskleding

Uiteraard valt ook het reinigen van bedrijfskleding onder onze dienstverlening. Zo verzorgen wij de reiniging voor Accor Clean Way, Jeeves, Pathé, diverse bankinstellingen, uitvaartondernemingen, makelaars- en verhuurkantoren en dames- en herenmodezaken.